Tigaie apocaliptică

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 15 Dec 2012 | 11517 vizualizari

 

Cu reţeta aceasta particip la concursul lansat de Bucatar Maniac.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept mare de pui
  • 8 fâşii subţiri de bacon
  • ciuperci
  • 300 ml smântână de gătit
  • 100 g brânză cu mucegai albastru
  • condimente pentru friptura
  • rosioare cherry
  • pătrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie apocaliptică:

Se taie bucata de piept de pui în 4, apoi fiecare bucată se taie şi se  întinde ca o foaie. Se pudrează cu sare şi piper.

Se pun deasupra fiecareia ciuperci tocate, apoi se rulează şi se înfăşoară în bacon. Rulourile se prind cu scobitori şi se presară cu condimente pentru friptură. Se pun într-o tăviţă tapetată cu hârtie de copt şi unsă bine cu ulei, apoi se dau la cuptor până se rumenesc frumos. Se întorc de câte ori e nevoie.

Brânza cu mucegai se taie bucăţele care se pun cu smântâna de gătit la foc mic până se formează un sos. Se pun şi ciupercile feliate şi se mai adaugă sare daca e nevoie.Se lasă să mai dea un clocot şi se trage de pe foc.

Într-o tigaie fără mâner se pune sosul alb cu ciuperci, apoi se adaugă rulourile care s-au gătit complet, se pun câteva roşioare cherry , se presară un pic de pătrunjel si se dă vasul la cuptorul încins pentru 10 minute.

Se serveşte imediat.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie apocaliptică" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in bere neagra si cartofi prajiti cu branza