Tigaie calda cu oua, ardei si cabanos

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2017 | 1592 vizualizari

 

O varianta de mic dejun rapida, calda si consistenta! De ce sa mancati niste ochiuri simple, cand le puteti combina cu cateva ingrediente si veti obtine un preparat atat de bun? Va recomand cu mare drag reteta si cred ca este anotimpul potrivit sa consumam acest preparat.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 fir de cabanos
  • 1 ardei rosu potrivit
  • 2 linguri pasata de rosii
  • 1 lingura boabe de porumb
  • 1 lingura parmezan ras
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie calda cu oua, ardei si cabanos:

Cabanosul il taiem bucatele potrivite.

Ardeiul rosu il spalam, indepartam cotorul si semintele, il taiem fasii lunguiete.

Incingem uleiul intr-o tigaie, punem cabanosul.

Il rumenim 1-2 minute, apoi dam drumul ardeilor si inabusim totul 1 minut.

Punem pasata de rosii si o canita de apa.

Presaram sare si piper.

Amestecam totul bine, acoperim cu un capac si lasam cam 5 minute sa fiarba la foc potrivit.

Spargem cele doua oua in tigaie, cu grija le dam drumul, le presaram cu putina sare.


Punem iar capacul si lasam pe foc pana lichidul este scazut si ouale se albesc deasupra si sunt facute.

Tragem tigaia de pe foc, presaram boabele de porumb si parmezanul ras.

Servim simplu sau cu o salata.

Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie calda cu oua, ardei si cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

silvianart 1

20.01.2017, 16:04

Mmmmm !!! Imi place ..

mihaelar63 1

21.01.2017, 10:19

Phui ce tigaie !!! Imi place ineditul boabelor de porumb

Rocsi 1

21.01.2017, 18:41

Silvian, Mihaela, va multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun in cuib