Tigaie calda cu oua, ardei si cabanos

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2017 | 5099 vizualizari

 

O varianta de mic dejun rapida, calda si consistenta! De ce sa mancati niste ochiuri simple, cand le puteti combina cu cateva ingrediente si veti obtine un preparat atat de bun? Va recomand cu mare drag reteta si cred ca este anotimpul potrivit sa consumam acest preparat.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 fir de cabanos
  • 1 ardei rosu potrivit
  • 2 linguri pasata de rosii
  • 1 lingura boabe de porumb
  • 1 lingura parmezan ras
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie calda cu oua, ardei si cabanos:

Cabanosul il taiem bucatele potrivite.
Ardeiul rosu il spalam, indepartam cotorul si semintele, il taiem fasii lunguiete.
Incingem uleiul intr-o tigaie, punem cabanosul.
Il rumenim 1-2 minute, apoi dam drumul ardeilor si inabusim totul 1 minut.
Punem pasata de rosii si o canita de apa.
Presaram sare si piper.
Amestecam totul bine, acoperim cu un capac si lasam cam 5 minute sa fiarba la foc potrivit.
Spargem cele doua oua in tigaie, cu grija le dam drumul, le presaram cu putina sare.

Punem iar capacul si lasam pe foc pana lichidul este scazut si ouale se albesc deasupra si sunt facute.
Tragem tigaia de pe foc, presaram boabele de porumb si parmezanul ras.
Servim simplu sau cu o salata.
Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie calda cu oua, ardei si cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

silvianart 1

20.01.2017, 16:04

Mmmmm !!! Imi place ..

mihaelar63 1

21.01.2017, 10:19

Phui ce tigaie !!! Imi place ineditul boabelor de porumb

Rocsi 1

21.01.2017, 18:41

Silvian, Mihaela, va multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu crema de branza