Tigaie cu vanat si ciuperci brune

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 21 Iun 2015 | 830 vizualizari

 

Curatenie la congelator. Pachetelele mai mici trebuie preparate. Cum caldura nu ne mai permite preparare la cuptor, ne orientam spre tigaie!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 carne cerb
  • 500 gr inima cerb
  • 500 gr ciuperci brune
  • 5 rosii cherry
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri untura porc
  • 2 linguri otet aromatizat cu fructe de padure [ productie proprie ]
  • 2 foi dafin
  • 2 cepe galbene
  • 2 cepe verzi
  • 2 ardei
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • Patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie cu vanat si ciuperci brune:


  1. Carnea si inima se spala bine cu apa rece si se feliaza .

  2. Ciupercile se curata si se taie jumati apoi bucati mai mici .

  3. Legumele se curata , se spala si se toaca marunt .

  4. Caliti legumele in amestec de ulei cu untura de porc .

  5. Adugati feliile de carne si de inima .Adugati apa cat sa le acopere usor .Sarati.

  6. Acum se pune si piperul , foile de dafin , cimbrul , vinul , otetul aromatizat .

  7. Fierbeti la foc mic timp de o ora adugand apa daca este necesar .

  8. Spre sfarsitul pregatirii adugati ciupercile si lasati sosul sa scada pana are consistenta dorita .

  9. Serviti preparatul cu verdeata insotit de garnitura si salata preferata .

 

TIPS-URI

1

Untura de porc fragezeste si da savoare carnii de vanat care este mai seaca .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie cu vanat si ciuperci brune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

21.06.2015, 23:56

Gabitsa eu sunt de serviciu mereu Cineva trebuie sa vegheze )

mihaelar63 1

21.06.2015, 23:57

Gicuta , asa spun cei ce gusta

-Licurici- 1

22.06.2015, 07:53

N-am mancat carne de vanat (am evitat mereu), dar la cum arata preparatul, as manca oricand

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tigaie cu ficatei de pui