Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 21 Iun 2015 | 2876 vizualizari
Curatenie la congelator. Pachetelele mai mici trebuie preparate. Cum caldura nu ne mai permite preparare la cuptor, ne orientam spre tigaie!!!
9
Bucataras Suprem
Taguri: tigaie, vanat, ciuperci brune, retete Mancaruri cu carne
1
Untura de porc fragezeste si da savoare carnii de vanat care este mai seaca .
de Rahela Velicu 6
de Adi 4
de MotanLaOale 8
de Lily_Musat 1
mihaelar63 1
Gabitsa eu sunt de serviciu mereu Cineva trebuie sa vegheze )
Gicuta , asa spun cei ce gusta
-Licurici- 1
N-am mancat carne de vanat (am evitat mereu), dar la cum arata preparatul, as manca oricand
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de oanapl 7
de mirela0911 8
de Gherca Daniela 6
de Caty 2
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 13:39
pe 25.01 la 18:17
pe 23.01 la 12:27
pe 22.01 la 13:14
pe 19.01 la 20:48
8 comentarii
5 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
de vasimur 4
11 voturi
6 voturi
4 voturi
vasimur
Rocsi
Retete_Haplea 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Alexandru29 1
karma 1
itza_mesesan 1
Caty 2
2335 puncte
Rocsi 9
1724 puncte
MotanLaOale 8
1345 puncte
Constelatialeu 9
1306 puncte
vasimur 4
1238 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Oana 9
de laura_n 6
de Tuxedo 1
de T I M E A 7
de miremirc 3
de oanapl 6
de Bucataras 6
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Panacris 9
de Rocsi 9
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!