Tigaie cu vanat si ciuperci brune

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 21 Iun 2015 | 961 vizualizari

 

Curatenie la congelator. Pachetelele mai mici trebuie preparate. Cum caldura nu ne mai permite preparare la cuptor, ne orientam spre tigaie!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 carne cerb
  • 500 gr inima cerb
  • 500 gr ciuperci brune
  • 5 rosii cherry
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri untura porc
  • 2 linguri otet aromatizat cu fructe de padure [ productie proprie ]
  • 2 foi dafin
  • 2 cepe galbene
  • 2 cepe verzi
  • 2 ardei
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • Patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie cu vanat si ciuperci brune:


  1. Carnea si inima se spala bine cu apa rece si se feliaza .

  2. Ciupercile se curata si se taie jumati apoi bucati mai mici .

  3. Legumele se curata , se spala si se toaca marunt .

  4. Caliti legumele in amestec de ulei cu untura de porc .

  5. Adugati feliile de carne si de inima .Adugati apa cat sa le acopere usor .Sarati.

  6. Acum se pune si piperul , foile de dafin , cimbrul , vinul , otetul aromatizat .

  7. Fierbeti la foc mic timp de o ora adugand apa daca este necesar .

  8. Spre sfarsitul pregatirii adugati ciupercile si lasati sosul sa scada pana are consistenta dorita .

  9. Serviti preparatul cu verdeata insotit de garnitura si salata preferata .

 

TIPS-URI

1

Untura de porc fragezeste si da savoare carnii de vanat care este mai seaca .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie cu vanat si ciuperci brune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

21.06.2015, 23:56

Gabitsa eu sunt de serviciu mereu Cineva trebuie sa vegheze )

mihaelar63 1

21.06.2015, 23:57

Gicuta , asa spun cei ce gusta

-Licurici- 1

22.06.2015, 07:53

N-am mancat carne de vanat (am evitat mereu), dar la cum arata preparatul, as manca oricand

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de iepure vânat