Tilapia pane cu garnitura de brocolli si chipsuri...

de Irina in Peste, 3 Feb 2010 | 8520 vizualizari

 

Acesta a fost pranzul de duminica al copiilor mei. Am fost fericiti si unii si altii: eu pentru ca au mancat peste, ei pentru chipsurile de langa...

 

INGREDIENTE

  • 6 fileuri de peste 
  • sare
  • faina alba
  • 2 oua
  • pesmet
  • ulei de masline
  • brocolli
  • chipsuri cat incape(ar vrea ei)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tilapia pane cu garnitura de brocolli si chipsuri...:

Deci, filozofie mare sa pregatim pranzul... Am tavalit pestele prin faina, oua, pesmet si l-am pus la prajit intr-o tigaie de tefal. Ca sa ma simt si eu cu constiinta impacata le-am fiert si niste brocolli (inabusit in unt). Gata? Nu mai am nimic de zis?


A, am aranjat frumos pestele, am adaugat cateva buchetele de brocolli si am ornat cu chipsuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tilapia pane cu garnitura de brocolli si chipsuri..." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

babi5 1

17.06.2013, 11:47

Krystyan Trendy 1

08.12.2013, 02:34

wow ..arata super !

Panacris 1

22.08.2014, 09:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza cu aluat pufos
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

RETETA RECOMANDATA
Macrou pane cu cartofi taranesti si sos de usturoi