Tilapia pane cu garnitura de brocolli si chipsuri...

de Irina in Peste, 3 Feb 2010 | 5627 vizualizari

 

Acesta a fost pranzul de duminica al copiilor mei. Am fost fericiti si unii si altii: eu pentru ca au mancat peste, ei pentru chipsurile de langa...

 

INGREDIENTE

  • 6 fileuri de peste 
  • sare
  • faina alba
  • 2 oua
  • pesmet
  • ulei de masline
  • brocolli
  • chipsuri cat incape(ar vrea ei)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tilapia pane cu garnitura de brocolli si chipsuri...:

Deci, filozofie mare sa pregatim pranzul... Am tavalit pestele prin faina, oua, pesmet si l-am pus la prajit intr-o tigaie de tefal. Ca sa ma simt si eu cu constiinta impacata le-am fiert si niste brocolli (inabusit in unt). Gata? Nu mai am nimic de zis?


A, am aranjat frumos pestele, am adaugat cateva buchetele de brocolli si am ornat cu chipsuri.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tilapia pane cu garnitura de brocolli si chipsuri..." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300SV

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (16)

babi5 1

17.06.2013, 11:47

Krystyan Trendy 1

08.12.2013, 02:34

wow ..arata super !

Panacris 1

22.08.2014, 09:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Clesti crab pane, cu legume