Desert fursecuri cu rom si cacao

de katty in Dulciuri, 18 Noi 2017 | 2843 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 + 2/3 cana faina alba+pentru blat
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • 1 pachet unt 65%grasime
  • 3/4 cana zahar pudra
  • 1 ou
  • 1 lingura rom
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura lapte
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri cu rom si cacao:

Cernem faina intr-un castron. Facem o adancitura in mijloc in care punem toate ingredientele, mai putin laptele si cacaua. Framantam un aluat nelipicios pe care il impartim in doua parti.

Amestecam cacaua cu laptele si framantam cu o parte din aluat. Intindem aluatul alb sub forma de sul cu o lungime de aproximativ 30 cm, iar aluatul  cu cacao, sub forma de dreptunghi cu lungimea de 30 cm. Pensulam dreptunghiul cu apa, asezam sulul alb la  margine si rulam. Punem sulul pe un blat de lemn, il acoperim cu folie de plastic si il dam la frigider pentru cel putin 30 de minute.

Scoatem sulul pe un blat de lemn infainat si il taiem rondele de 1/2 cm. Asezam rondelele  intr-o tava pe hartie de copt si dam tava la cuptor pana incep sa se rumeneasca usor. Scoatem tava si lasam fursecurile sa se raceasca inainte de a le scoate din tava.

Daca vrem fursecuri mai mici,facem 2 suluri mai subtiri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu rom si cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec marmorat