Tiramisu (2)

de nadea68 in Prajituri, 13 Oct 2013 | 5332 vizualizari

 

Un desert usor si forte gustos...

 

INGREDIENTE

  • piscoturi
  • 4 galbenusuri
  • 150 g zahar
  • 250 g mascarpone
  • 250 ml frisca lichida
  • un paharel de lichior de cafea
  • 200 ml cafea calda
  • ciocolata alba
  • cacao amara
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu (2):

Separam galbensurile de albusuri. Galbenusurile le batem cu zaharul si lichiorul la baine-marie, pana se dizolva zaharul.


Frisca se bate cu mascarpone spuma.


Crema de galbenusuri racite se adauga la mascapone. Amestecam incet pana se omogenizeaza.


Facem cafeaua.


Inmuiem piscoturile in cafea si le asezam in platou,deasupra punem crema de mascarpone,adaugam cacaua .


Punem alt strat de piscoturi,crema,cacaua.


Deasupra radem ciocolata alba.


Punem la frigider cam 4 ore.


 

TIPS-URI

1

lichiorul il putem inlocui cu esenza

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

nadea68 1

14.10.2013, 17:30

babi5 1

14.10.2013, 18:26

nadea68 1

14.10.2013, 18:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu fara oua