Desert negresa

de CofetariiBucatari in Prajituri, 10 Aug 2017 | 226 vizualizari

 

 Negresa este unul dintre deserturile mele preferate, care imi aduce aminte de perioada copilariei mele. Este usor de realizat si este foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 250 mm apa
  • 200 gr zahar
  • 100 gr de margarina topita
  • 1 esenta de vanilie
  • 40 gr de cacao
  • 3 oua
  • 10 gr praf de copt
  • 40 gr de nuca de cocos
  • putina sare
Portii: 35
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa:

Intr-un bol, amestecam cu un tel toate ingredientele uscate (faina, zaharul, sarea, praful de copt, cacaua). Apoi vom amesteca cu o furculita, apa, ouale, margarina topita si esenta de vanilie intr-un alt bol. Vom turna compozitia lichida peste cea uscata si vom amesteca bine cu o lingura de lemn. Aluatul il vom turna intr-o tava (unsa cu ulei si pudrata cu putina faina) si il vom pune in cuptorul preincalzit, la 180 C, timp de 30- 35 de minute.


Cand negresa s-a copt, o scoatem din cuptor, o lasam sa se raceasca complet si o taiem in bucati pe care le pudram cu nuca de cocos, putem pune cate o mura sau o zmeura pe fiecare bucata de negresa pentru a avea un aspect cat mai frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

miki_a 1

12.08.2017, 16:54

Foarte bună!

dantes 1

12.08.2017, 18:02

Buna!

Gherca Daniela 1

13.08.2017, 09:01

delicioasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec simplu ca la bunica