Tiramisu

de Lau in Dulciuri, 29 Iul 2011 | 2352 vizualizari

 

INGREDIENTE

1 cutie de tiramisu care contine

  • 1 plic praf pentru blat
  • 1 plic praf pentru crema

in plus:

  • 1 plic cacao
  • 50 unt
  • 3 oua
  • 50 ml lapte

CREMA

  • 200 ml lapte
  • 300 ml smantana

SIROP

  • 300 ml lapte
  • 4 linguri zahar
  • 1 esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Praful pentru blat,ouale,untul,laptele se pun intr-un vas si se amesteca cu mixerul la viteza mica cateva secunde si apoi timp de 3 min la viteza mare


Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava de 35x32 unsa si acoperita cu hartie de copt apoi se introduce la cuptor pe gratarul din mijloc,timp de 20-25 min


dupa racire blatul se taie in 2


CREMA-se amesteca laptele cu smantana,praful pentru crema si se mixeaza timp de 5 min,


SIROPUL-se caramelizeaza zaharul , se stinge cu laptele si se pune la fiert pana se dizolva complet,se adauga si esenta si se amesteca


asamblare-se aseaza prima foaie si se insiropeaza cu jumatate din cantitatea de sirop, in prealabil se insiropeaza si cea de-a 2 foaie cu 50 ml sirop,se intinde jumatate din crema de pune cea de-a 2 foaie cu suprafata insiropata in jos,peste stratu lde crema,se adauga siropul ramas,se adauga restul de crema


se da la rece minim 2 ore,


inainte de servire se pudreaza cu cacao

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

adry88 1

05.08.2011, 11:51

tare bun place

LadyCrs 1

11.07.2012, 16:07

Lau 1

11.07.2012, 16:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca de cocos( Rafaello)