Tiramisu

de laura2002 in Prajituri, 11 Mai 2013 | 1428 vizualizari

 

Este desertul preferat al fetei mele
O reteta foarte usoara.

 

INGREDIENTE

  • cafea tare fara zahar
  • 4 oua
  • 500 ml frisca hulala
  • 150 zahar tos + 100 zahar pudra
  • esenta rom sau 50 ml coniac
  • cacao pentru decor
  • o cutie mascarpone 250 gr.
  • 1 pachet de piscoturi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Albusurile se bat spuma( bezea) cu 150 gr zahar tos pina se topeste zaharulGalbenusurile se freaca cu zaharul pudra si mascarponele.Frisca se mixeaza.In cafeaua racita se insiropeaza piscoturile.


Crema 1 se toarna peste crema 2 si se pune si esenta.
Asamblare: piscoturi /crema /piscoturi/ frisca .


Se pudreaza cu cacao.
Am facut intr-o tava de yena.



 

TIPS-URI

1

Cacaoa se poate inlocui cu ciocolata amaruie.

2

Crema o fac de seara si o pun la frigider pina a 2 a zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

12.05.2013, 12:08

Bun desert!

laura2002 1

12.05.2013, 16:49

Scrie la asamblare

gaby_duceag 1

12.05.2013, 16:50

am completat eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu cu zmeura