Tiramisu reţetă originală

de laura2002 in Prajituri, 11 Mai 2013 | 2729 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală
Este desertul preferat al fetei mele O reteta foarte usoara.

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • cafea tare fara zahar
  • 4 oua
  • 500 ml frisca hulala
  • 150 zahar tos + 100 zahar pudra
  • esenta rom sau 50 ml coniac
  • cacao pentru decor
  • o cutie mascarpone 250 gr.
  • 1 pachet de piscoturi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală:

Tiramisu reţetă originală

Albusurile se bat spuma( bezea) cu 150 gr zahar tos pina se topeste zaharulGalbenusurile se freaca cu zaharul pudra si mascarponele.Frisca se mixeaza.In cafeaua racita  se insiropeaza piscoturile.

Crema 1 se toarna peste crema 2 si se pune si esenta.
Asamblare: piscoturi /crema /piscoturi/ frisca .

Se pudreaza cu cacao.
Am facut intr-o tava de yena.


TIPS-URI

1

Cacaua se poate inlocui cu ciocolata amaruie.

2

Crema o fac de seara si o pun la frigider pina a 2 a zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Rocsi 1

12.05.2013, 12:08

Bun desert!

laura2002 1

12.05.2013, 16:49

Scrie la asamblare

gaby_duceag 1

12.05.2013, 16:50

am completat eu

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 20:22

Desert banana coffee brownie

pe 26.10 la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

pe 26.10 la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu frisca