Tiramisu reţetă originală

de laura2002 in Prajituri, 11 Mai 2013 | 1811 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală
Este desertul preferat al fetei mele O reteta foarte usoara.

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • cafea tare fara zahar
  • 4 oua
  • 500 ml frisca hulala
  • 150 zahar tos + 100 zahar pudra
  • esenta rom sau 50 ml coniac
  • cacao pentru decor
  • o cutie mascarpone 250 gr.
  • 1 pachet de piscoturi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală:

Tiramisu reţetă originală


Albusurile se bat spuma( bezea) cu 150 gr zahar tos pina se topeste zaharulGalbenusurile se freaca cu zaharul pudra si mascarponele.Frisca se mixeaza.In cafeaua racita se insiropeaza piscoturile.


Crema 1 se toarna peste crema 2 si se pune si esenta.

Asamblare: piscoturi /crema /piscoturi/ frisca .


Se pudreaza cu cacao.

Am facut intr-o tava de yena.




 

TIPS-URI

1

Cacaua se poate inlocui cu ciocolata amaruie.

2

Crema o fac de seara si o pun la frigider pina a 2 a zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

12.05.2013, 12:08

Bun desert!

laura2002 1

12.05.2013, 16:49

Scrie la asamblare

gaby_duceag 1

12.05.2013, 16:50

am completat eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu frisca