Tiramisu

de DeliciidelaM in Dulciuri, 4 Mai 2016 | 2985 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • un plic de frisca
  • 400 gr. piscoturi
  • cacao
  • o cutie mascarpone
  • o cafea rece
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

1. Separam albusurile de galbenusuri

Batem albusurile spuma si adaugam frisca.

Galbenusurile le batem cu zaharul pana se deschid la culoare,apoi incorporam mascarponele.

2. Insiropam piscoturile cu cafea . Le inmuiem rapid in cafea. Si le asezam in tava sau in vasul in care vom monta prajitura. Peste asezam un strat de crema, apoi iar piscoturi si iar crema.

3. il lasam in frigider si il pudram cu cacao inainte de servire.

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

cacaoa trebuie pudrata inainte de servire pentru a nu se umezi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu frisca