Paine cu ou

de Lau in Dulciuri, 13 Iun 2011 | 1584 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 paine
  • 2 oua
  • 200 ml lapte
  • 100 g zahar pudra
  • esenta de rom
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu ou:

se taie painea felii sau se cumpara o franzela


se bat ouale bine


se adauga laptele,zaharul,esenta si se amesteca bine


se pune ulei intr-o tigaie si se incalzeste


se trece felia de paine prin ou pe ambele parti si se prajesc pe ambele parti


se scot pe un servetel absorbant sa absoarba uleiul


se aseaza feliile pe o farfurie si se presara zahar dupa preferinta

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

mirela0911 1

14.06.2011, 15:23

ne plac

aziz 1

14.06.2011, 19:45

adry88 1

15.06.2011, 16:41

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friganele - Bundas kenyer - French toast - Pita cu bunda - Arme Ritter