Paine cu ou

de Lau in Dulciuri, 13 Iun 2011 | 2480 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 paine
  • 2 oua
  • 200 ml lapte
  • 100 g zahar pudra
  • esenta de rom
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu ou:

se taie painea felii sau se cumpara o franzela


se bat ouale bine


se adauga laptele,zaharul,esenta si se amesteca bine


se pune ulei intr-o tigaie si se incalzeste


se trece felia de paine prin ou pe ambele parti si se prajesc pe ambele parti


se scot pe un servetel absorbant sa absoarba uleiul


se aseaza feliile pe o farfurie si se presara zahar dupa preferinta

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

mirela0911 1

14.06.2011, 15:23

ne plac

aziz 1

14.06.2011, 19:45

adry88 1

15.06.2011, 16:41

place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

5594 puncte

katty

4926 puncte

Bya Ralu

4803 puncte

mirela0911

4743 puncte

simona72

4027 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
French toast - Friganele