Tiramisu by me

de Adele in Dulciuri, 31 Mar 2014 | 1118 vizualizari

 

Daca tot e o zi de luni aveam nevoie de ceva care sa imi indulceasca inceputul de saptamana :P.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr mascarpone.
  • 1 ou.
  • 4 linguri de zahar.
  • 200 ml de frisca batuta.
  • cafea (100 ml)
  • piscoturi.
  • ciocolata
  • 3 linguri de cacao amara.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu by me:

Batem oul cu cele 4 linguri de zahar pana devine spuma,adaugam mascarponele si continuam sa amestecam bine pana devine cremos.Din frisca batuta oprim 2 linguri iar restul o adaugam in crema de mascarpone.Dam la frigider pentru cateva minute.


In cafeaua calda pune cele 2 linguri de frisca si amestecam bine.


Luam piscoturile le inmuiem in cafea si incepem sa facem un strat ,deasupra acoperim cu crema si bucatele de ciocolata.Punem un alt strat de piscoturi inmuiate in cafea si inchidem cu un strat de crema,presuram cacao amara .


Se da la frigider pentru cel putin o ora.


 

TIPS-URI

1

Se pot face si mini portii in cupa de inghetata sau pahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu by me" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Panacris 1

31.03.2014, 20:52

Pushaa 1

31.03.2014, 21:46

imi place

Adele 1

31.03.2014, 22:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Tort tiramisu a la Mihaela