Tiramisu cu capsuni

de elenita in Torturi, 28 Sep 2012 | 4628 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr capusuni
  • 1 tableta ciocolata
  • 1 cutie crema mascarpone
  • 500 gr frisca
  • 4 oua
  • 1 pachet piscoturi
  • 7 linguri zahar
  • 250 ml cafea
  • 50 ml amareto
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu cu capsuni:

Pentru inceput separam albusurile de galbenus, galbenusurile le frecam foarte bine cu zaharul pana obtinem o compozitie cremoasa unde vom adauga si cutia de mascarpone si frisca care in prealabil a fost batuta. Amestecam bine toate cele trei ingrediente si vom da compozitia la rece pentru un sfert de ora.


Cat crema sta la rece vom prepara cafeaua unde vom adauga si acel 50 ml de amareto cand este rece ne vom apuca de piscoturi.


Am folosit o forma de copt cu peretii detasabili ,am asezat pe margine piscot langa piscot iar pe fundul tavii vom aseza un strat de piscoturi care vor trece unul cate unul prin cafea,cand stratul este gata vom turna jumatate din crema si iarasi vom aseza un rand de piscoturi insiropate dupa care turnam si restul de crema.


Pentru ornat am topit tableta de ciocolata pe baie de aburi si am trecut capusunile prin ciocolata topita fiecare il poate orna dupa gustul si placerea sa.


Este un desert foarte parfumat si racoros il recomand cu mare drag.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Sim0na 1

02.10.2012, 09:38

Cat de frumos este..

elucubratiiculinare 1

06.10.2012, 19:42

tortul meu preferat

Bya Ralu 1

29.01.2013, 00:34

deliciosbravo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Tort mascarpone