Tiramisu cu capsuni

de Constelatialeu in Dulciuri, 1 Iun 2015 | 861 vizualizari

 

Asa ca de 1 iunie, de ziua copiilor,fie ei mici sau mari... La multi ani !

 

INGREDIENTE

  • 250 g mascarpone
  • 100 g zahar farin
  • 3 oua
  • 19 piscoturi
  • 300 g smantana dulce 405 grasime
  • 300 ml frisca lichida Creme Patisserie
  • ness
  • coniac
  • capsuni
  • cacao pentru pudrat
  • ciocolata topita
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu cu capsuni:

Oula le mixam cu zaharul farim pana devin spumoase, apoi adaugam mascarponele.Smantana dulce impreuna cu frisca lichida le mixam bine, pana devine o frisca tare, apoi o incorporam in crema de mascarpone. Intr-un castron dizolvan nessul in apa rece, adaugam si o lingura de coniac si scufundam piscoturile inauntru.


Intr-o tava vceramica asezam un rand de piscoturi si capsuni taiate,peste punem jumatate din crema obtinuta, peste care asezam capsuni si restul de piscoturi. Deasupra punem restul de crema, pudram cu cacao si ornam cu capsuni intregi peste care turnam ciocolata topita.

 

TIPS-URI

1

se pot pune mai multe piscoturi, eu atatea am mai avut

2

pentru cei care nu suporta ouale crude, exista varianta sa le faca pe baie de abur, apoi se lasa la racit si se adauga mascarponele

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Catalina L 1

01.06.2015, 20:52

foarte frumos si bun

Rocsi 1

01.06.2015, 21:53

Am venit la prajituraaaaaa

Gicuta69 1

02.06.2015, 07:29

Wooow!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata cu mascarpone si capsuni