Tiramisu cu capsuni

de Constelatialeu in Dulciuri, 1 Iun 2015 | 741 vizualizari

 

Asa ca de 1 iunie, de ziua copiilor,fie ei mici sau mari... La multi ani !

 

INGREDIENTE

  • 250 g mascarpone
  • 100 g zahar farin
  • 3 oua
  • 19 piscoturi
  • 300 g smantana dulce 405 grasime
  • 300 ml frisca lichida Creme Patisserie
  • ness
  • coniac
  • capsuni
  • cacao pentru pudrat
  • ciocolata topita
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu cu capsuni:

Oula le mixam cu zaharul farim pana devin spumoase, apoi adaugam mascarponele.Smantana dulce impreuna cu frisca lichida le mixam bine, pana devine o frisca tare, apoi o incorporam in crema de mascarpone. Intr-un castron dizolvan nessul in apa rece, adaugam si o lingura de coniac si scufundam piscoturile inauntru.

Intr-o tava vceramica asezam un rand de piscoturi si capsuni taiate,peste punem jumatate din crema obtinuta, peste care asezam capsuni si restul de piscoturi. Deasupra punem restul de crema, pudram cu cacao si ornam cu capsuni intregi peste care turnam ciocolata topita.

 

TIPS-URI

1

se pot pune mai multe piscoturi, eu atatea am mai avut

2

pentru cei care nu suporta ouale crude, exista varianta sa le faca pe baie de abur, apoi se lasa la racit si se adauga mascarponele

RETETA IN IMAGINI

Tiramisu cu capsuni-0
Tiramisu cu capsuni-1
Tiramisu cu capsuni-2
Tiramisu cu capsuni-3
Tiramisu cu capsuni-4
Tiramisu cu capsuni-5
Tiramisu cu capsuni-6
Tiramisu cu capsuni-7
Tiramisu cu capsuni-8

COMENTARII (19)

Catalina L

Catalina L 1

01.06.2015, 20:52

foarte frumos si bun

Rocsi

Rocsi 1

01.06.2015, 21:53

Am venit la prajituraaaaaa

Gicuta69

Gicuta69 1

02.06.2015, 07:29

Wooow!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!