Reteta de cheesecake cu branza si prune

de Catalina L in Dulciuri, 5 Noi 2022 | 2658 vizualizari

 

Reteta de cheesecake cu branza si prune este fara coacere, fara gluten, low carb.

Sunt necesare ingredientele: branza, smantana, gelatina, prune, indulcitor.
https://www.blogulluicatalina.com/2022/10/cheesecake-cu-branza-si-prune-fara.html

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele pentru Reteta de cheesecake cu branza si prune
  • 300 g brânză de vaci cremoasă
  • 200 g smantana lichida
  • 5 foi de gelatina (9 g)
  • 8 prune roșii
  • 3 linguri de îndulcitor Sukrin gold sau zahar
  • 2 linguri bune de migdale feliate
  • vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de cheesecake cu branza si prune:

Iata cum se prepara Reteta de cheesecake cu branza si prune

Pregătiți-vă matrița.   

Am folosit o matriță de silicon de 20 cm. 

Înmuiați gelatina într-un vas cu apă rece. 

Puneți smântâna cu branza și 1 lingură de îndulcitor /zahar în bolul robotului și bateți bine timp de 5 minute. 

Se adauga vanilia si se bate in continuare pentru a obtine frisca. Dati la rece. 

Intr-o tigaie punem restul de indulcitor/zahar si migdalele feliate.   

Prăjiți și caramelizați migdalele. Adaugam prunele taiate bucatele si le calim impreuna timp de 5 minute.

Luati de pe foc, adaugati gelatina bine scursa.

Se amestecă și se lasă să se răcească. 

Păstrați 2-3 linguri din această compoziție pentru decorul final. 

Adăugați prunele la frișcă de brânză. Amestecati bine. 

Turnați amestecul în formă, tasati bine. 

Puneti un film deasupra și dați la rece cel puțin 6 ore sau o noapte.   

Scoateti din forma, am răsturnat pe o farfurie. 

Se decoreaza inainte de servire cu prunele puse deoparte (incalzeste putin compozitia).    Tăiați în portii și serviți.   

Vezi si reteta de Pancakes cu ciocolata fara zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de cheesecake cu branza si prune" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Eclere cu glazura de ciocolata amaruie