Tiramisu reţetă cu portocale, zmeura si ciocolata

de Retete_Haplea in Dulciuri, 29 Apr 2015 | 3059 vizualizari

 

Cine-a spus că e ușor Să faci pe placul tuturor Cu un desert super parfumat Deloc nu s-a înșelat.

 

INGREDIENTE

  • 11-12 piscoturi
  • 250 gr mascarpone
  • 150 ml lapte
  • 100 gr zahar pudra
  • o portocala mare si zemoasa
  • ½ lamaie
  • 200 gr zmeura
  • 50 gr ciocolata (razuita fulgi)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu portocale, zmeura si ciocolata:

Asezam piscoturile intr-un vas (25×20 cm) si stropim cu zeama combinata de potocala si lamaie 

Separat omogenizam cu un tel mascarponele cu laptele adaugat treptat astfel incat sa obtinem o crema usor de intins.

Adaugam si zaharul pudra 

Turnam aceasta crema peste piscoturi, apoi acoperim cu zmeura proaspata

Trecem apasat lama unui cutit de-a lungul ciocolatei si obtinem fulgii pe care ii presaram la intamplare. Lasam la racit cateva ore, apoi servim cu mare pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu portocale, zmeura si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura" Superba"