Tiramisu reţetă cu portocale, zmeura si ciocolata

de Retete_Haplea in Dulciuri, 29 Apr 2015 | 1204 vizualizari

 

Cine-a spus că e ușor Să faci pe placul tuturor Cu un desert super parfumat Deloc nu s-a înșelat.

 

INGREDIENTE

  • 11-12 piscoturi
  • 250 gr mascarpone
  • 150 ml lapte
  • 100 gr zahar pudra
  • o portocala mare si zemoasa
  • ½ lamaie
  • 200 gr zmeura
  • 50 gr ciocolata (razuita fulgi)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu portocale, zmeura si ciocolata:

Asezam piscoturile intr-un vas (25×20 cm) si stropim cu zeama combinata de potocala si lamaie


Separat omogenizam cu un tel mascarponele cu laptele adaugat treptat astfel incat sa obtinem o crema usor de intins.


Adaugam si zaharul pudra


Turnam aceasta crema peste piscoturi, apoi acoperim cu zmeura proaspata


Trecem apasat lama unui cutit de-a lungul ciocolatei si obtinem fulgii pe care ii presaram la intamplare. Lasam la racit cateva ore, apoi servim cu mare pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu portocale, zmeura si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

merisor 1

29.04.2015, 21:18

Super!

Rocsi 1

30.04.2015, 11:15

Mmm, ce imi place!

dantes 1

04.05.2015, 09:41

Delicios!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

8600 puncte

RODIMUR

8000 puncte

Constelatialeu

7270 puncte

mirela0911

6410 puncte

gaby_gabytza

5600 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de porc cu zeama de varza
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu carne de pui in sos de rosii si ardei

pe 15.02 la 19:41

Clătite Choco Kebab

de RODIMUR 5

pe 15.02 la 19:33

Tocana de cartofi cu scarita de porc afumata

de Adi 4

pe 15.02 la 19:16

Snitel sarbesc cu Kajmak / Karađorđeva Steak

pe 15.02 la 18:21

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu ciocolata