Tiramisu rapid

de Sorinnaa in Prajituri, 7 Ian 2014 | 2072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cesti de cafea rece ca gheata
  • 1 pachet piscoturi
  • 300 g mascarpone
  • 30 g zahar pudra
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 500g frisca
  • 20-30 g cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu rapid:

Intr-un castron, se bate cu mixerul branza mascarpone cu zaharul pudra si vanilia pana devin o crema omogena mai groasa ca o smantana.


Separat, se bate frisca pana devine pufoasa. Se amesteca crema de mascarpone cu frisca pana se omogenizeaza, incet cu miscari de sus in jos sa nu se distruga textura.


Se aseaza pe fundul unei tavi folie alimentara, apoi jumatate din pachetul de piscoturi inmuiate pe jumatate in cafea, se intinde jumatate din crema, se presara un strat de cacao si se continua la fel cu restul ingredientelor. La final, se orneaza din nou cu cacao din abundenta. Se pune la rece 2 ore inainte de servire.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu rapid" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

07.01.2014, 21:07

Bun...

Andreea Caroline 1

07.01.2014, 21:19

diaconta 1

16.12.2014, 08:55

La multi ani!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu – bagatela toscana