Tiramisu rapid

de Sorinnaa in Prajituri, 7 Ian 2014 | 2086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cesti de cafea rece ca gheata
  • 1 pachet piscoturi
  • 300 g mascarpone
  • 30 g zahar pudra
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 500g frisca
  • 20-30 g cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu rapid:

Intr-un castron, se bate cu mixerul branza mascarpone cu zaharul pudra si vanilia pana devin o crema omogena mai groasa ca o smantana.


Separat, se bate frisca pana devine pufoasa. Se amesteca crema de mascarpone cu frisca pana se omogenizeaza, incet cu miscari de sus in jos sa nu se distruga textura.


Se aseaza pe fundul unei tavi folie alimentara, apoi jumatate din pachetul de piscoturi inmuiate pe jumatate in cafea, se intinde jumatate din crema, se presara un strat de cacao si se continua la fel cu restul ingredientelor. La final, se orneaza din nou cu cacao din abundenta. Se pune la rece 2 ore inainte de servire.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu rapid" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

07.01.2014, 21:07

Bun...

Andreea Caroline 1

07.01.2014, 21:19

diaconta 1

16.12.2014, 08:55

La multi ani!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri de șuncă, umplute cu salată boeuf

de RODIMUR 5

ieri la 21:16

Mancare de legume cu linte

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Naut cu ciuperci si spanac in sos de rosii

de katty 5

ieri la 19:12

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu – bagatela toscana