Tiramisu reteta Dukan

de mimmi in Prajituri, 14 Iul 2014 | 2825 vizualizari

 

 Plecand de la Tiramisu reţetă originală

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală

Pentru blat :

  • 4 oua
  • 3 linguri tarate de ovaz
  • 3 linguri lapte praf degresat
  • 2 linguri amidon alimentar
  • 2 linguri gluten de grau
  • 1 lingura branza de vaci dregresata
  • 3 linguri lapte degresat
  • 2-3 linguri indulcitor
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita cafea sau esenta de cafea

Pentru crema :

  • 400 g branza de vaci degresata sau quart
  • 2 galbenusuri de ou
  • 200 ml lapte
  • indulcitor dupa gust
  • Pentru sirop : 200 ml cafea indulcita
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reteta Dukan:

Tiramisu reţetă originală

Pentru blat : Separam ouale, albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Galbenusurile le frecam cu indulcitorul, cafeaua sau esenta, laptele si branza de vaci. Adaugam ingredientele uscate si amestecam pana se incorporeaza. La final adaugam si albusurile si amestecam cu dosul unei linguri de lemn, de jos in sus, incet pentru a nu se lasa compozitia. Turnam compozitia intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si coacem la foc mic cca 35 de minute, pana trece testul cu scobitoarea . Lasam blatul la racit dupa care il taiem in doua.

Pentru crema : Laptele cu cca 3 linguri de indulcitor se pun la fiert. Galbenusurile se subtiaza cu putin lapte si se adauga peste laptele clocotit, amestecandu-se pana se ingroasa usor. Dupa ce s-a racit, crema se mixeaza cu branza de vaci.

Insiropam cu cafea, bine foile. Peste prima foaie se intinde 1/2 din crema, se aseaza a doua foaie si restul de crema. Se da la rece cel putin 2-3 ore dupa care il pudram cu cacao si il putem taia. Enjoy !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reteta Dukan" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mousse de lamaie - Dukan