Tiramisu reteta fara oua in verine push up

de Catalina L in Dulciuri, 26 Noi 2016 | 2174 vizualizari

 


In sfarsit a venit si ocazia de a folosi formele de Push up .
Plecand de la Tiramisu reţetă originală, am facut o reteta simpla in functie de produsele din frigider : mascarpone, iaurt natur, zmeura productie proprie si apoi congelata.
 
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/10/tiramisu-fara-oua-in-verine-push-up.html

 

INGREDIENTE

  • 250 g mascarpone
  • 60 g zahar
  • 2 iaurturi natur (2 x 125 g)
  • 300 g zmeură congelata
  • 7-8 biscuiti
  • 5 linguri de cafea
  • cacao pudra
Portii: 9
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reteta fara oua in verine push up:

Tiramisu reţetă originală

Pastrati 9 zmeure frumoase pentru decorul final.

Bateti iaurtul cu crema de mascarpone si cu zaharul.

Adaugati zmeura congelata si amestecati.

Rupeti biscuitii si turnati peste ei cafeaua. Amestecati.

Instalati formele de Push Up.

Depuneti un strat de biscuiti, un strat de crema si 2-3 zmeure.

Repetati, terminati cu un strat de crema.

Decorati cu 1 zmeura si cu cacao.

Puneti capacelele, instalati formele in suport si dati la rece cel putin 2-3 ore.

Inainte de a servi PUSH si scoateti un pic de continut.

Bun desert !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reteta fara oua in verine push up" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

diaconta 1

30.11.2016, 21:04

Yamiiiiiiii cu zmeura,cat de bun o fi fost

mihaelar63 1

07.03.2017, 00:02

Ce frumos arata !!! De gust nu mai vorbesc

dantes 1

07.03.2017, 07:22

Delicios!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7042 puncte

Rocsi

4413 puncte

Constelatialeu

2471 puncte

mirela0911

2254 puncte

robert_b

2026 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Tort cu mere, scortisoara, nuca si ciocolata