Tiramisu reţetă originală

de gyorgy in Dulciuri, 16 Mai 2013 | 1571 vizualizari

 

 Tiramisu reţetă originală

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 500 ml Cafea rece ca gheata
  • Un pachet de piscoturi
  • O cutie mascarpone 250 g
  • Frisca 500 ml
  • 20 - 30 g Cacao
  • 1 Esenta rom
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală:

Tiramisu reţetă originală


Facem cafeaua si o punem la rece pentru a insiropa piscoturile.


Intr-un castron batem frisca, separat mixam mascarpone.


Amestecam crema de mascarpone cu frisca pana se omogenizeaza dar nu se distruge textura.


Apoi inmuiem piscoturile in cafeaua care inainte am pus esenta de rom.


Asezam in tava sau in pahar un strat de piscoturi apoi crema rezultata mai sus, nivelam (piscoturi,crema) si tot asa.


Presaram cu un strat de cacao.


Inainte de servire, se pune la rece timp de 2 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Bya Ralu 1

16.05.2013, 10:09

MotanLaOale 1

16.05.2013, 10:21

Rocsi 1

16.05.2013, 23:46

Ce de bunatati ne-ai adus...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă rapida