Tiramisu reţetă originală

de gyorgy in Dulciuri, 16 Mai 2013 | 3217 vizualizari

 

 Tiramisu reţetă originală

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 500 ml Cafea rece ca gheata
  • Un pachet de piscoturi
  • O cutie mascarpone 250 g
  • Frisca 500 ml
  • 20 - 30 g Cacao
  • 1 Esenta rom
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală:

Tiramisu reţetă originală

Facem cafeaua si o punem la rece pentru a insiropa piscoturile.

Intr-un castron batem frisca, separat mixam mascarpone.

Amestecam crema de mascarpone cu frisca pana se omogenizeaza dar nu se distruge textura.

Apoi inmuiem piscoturile in cafeaua care inainte am pus esenta de rom.

Asezam in tava sau in pahar un strat de piscoturi apoi crema rezultata mai sus, nivelam (piscoturi,crema) si tot asa.

Presaram cu un strat de cacao.

Inainte de servire, se pune la rece timp de 2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Bya Ralu 1

16.05.2013, 10:09

MotanLaOale 1

16.05.2013, 10:21

Rocsi 1

16.05.2013, 23:46

Ce de bunatati ne-ai adus...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu frisca