Tiramisu reţetă originală

de amayrya in Prajituri, 26 Dec 2013 | 3315 vizualizari

 

 Tiramisu reţetă originală

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • Piscoturi Savoiardi
  • un plic crema de vanilie de la dr. oetker
  • un plic crema de ciocolata de la dr. oetker
  • cafea
  • 100 gr de whisky
  • putina frisca pentru ornat
  • ciocolata menaj pentru ras deasupra
  • 500 ml de lapte
  • 6 linguri de zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală:

Tiramisu reţetă originală


Se pregateste cafeaua cu ceva timp inainte ca sa se raceasca pana ne apucam de tiramisu. Cantitatea de cafea difera in functie de cat de mult tiramisu vom face. In cafea vom adauga dupa preferinte si whisky.


Dupa ce s-a racit cafeaua ne apucam de facut cremele. Utilizam 250 ml de lapte , 3 linguri de zahar pudra si un plic de crema de vanilie de la dr. oetker, mixam cu mixerul. Cand crema devine destul de omogena adaugam dupa gust si cate putin whisky. La fel vom face si cu celalalt plic de crema de ciocolata de la dr. oetker.


Ulterior trecem la realizarea prajiturii.


Se adauga un strat de crema de vanilie , un rand de piscoturi trecute prin cafea ( se lasa in cafea piscoturile in jur de 2 secunde, nu mai mult deoarece se vor inmuia mult prea mult) ulterior se adauga crema de ciocolata si tot asa pana terminam si piscoturile si cremele. Deasupra se adauga frisca si se rade ciocolata.


Pofta buna !!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
219.99 lei
175.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bunica 1

27.12.2013, 19:43

Ce rapid!

Julia_Snow 1

02.04.2014, 09:12

La multi ani!

amayrya 1

02.04.2014, 10:41

Multumesc mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lipie cu legume
  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de cartofi

de xana 5

ieri la 16:02

Desert prajitura cu foi de napolitana, caramel si nuca

de Oana 9

ieri la 14:00

Napolitane de post

de xana 5

ieri la 13:15

Tarta cu ciocolata si blat din granola

ieri la 10:15

Tortulet de biscuiti

de GeorgiG 5

pe 20.02 la 21:59

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă originală