Tiramisu reţetă originală

de Aletta in Prajituri, 6 Ian 2016 | 2834 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală
Am pregatit aceasta deliciosa prajitura pentru onomastica viitorului meu sot, de Sf Ion!
 

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 1 l frisca Viva sau Hulala
  • 8 galbenusuri
  • 200 g zahar pudra
  • 4 intaritoare pentru frisca
  • 500 g mascarpone
  • un praf de cacao
  • piscoturi un pachet mare
  • 2 linguri de ness
  • 50 ml whiskey
  • 250 ml apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală:

Tiramisu reţetă originală


Pentru inceput galbenusurile se mixeaza cu zaharul pudra pana devine crema albicioasa si se dubleaza volumul.


Se incorporeaza treptat mascarponele si se omogenizeaza bine.


Se baga la frigider pana se bate frisca.


Frisca se bate cu intaritorul pentru frisca pana cand nu curge.


Se adauga si crema de mascarpone peste frisca si se lasa deoparte.


Piscoturile se trec prin apa amestecata cu ness si whisky-ul si se aseaza pe o tava


Se pune jumatate de crema peste piscoturi si se mai pune un rand de piscoturi si se pune cealalta jumatate de crema.


Se pudreaza cu cacao.


Se serveste a 2 a zi.

 

TIPS-URI

1

zaharul pentru crema trebuie sa fie neaparat pudra ,nu zahar normal.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Aletta 1

07.01.2016, 10:42

Da Camelya e foarte bun
Te pup

dantes 1

09.01.2016, 14:30

Delicios!

Aletta 1

10.01.2016, 10:48

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de fasole boabe cu afumătură

de RODIMUR 5

ieri la 22:24

Salata completa

ieri la 20:00

Salată cu quinoa, avocado si grapefruit

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă originală (reteta video)