Tiramisu reţetă originală

de AndreeaDea in Prajituri, 23 Ian 2017 | 1096 vizualizari

 

 Tiramisu reţetă originală

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 400 g pișcoturi
  • 500 g mascarpone
  • 4 oua
  • 500 ml cafea
  • 100 g zahar
  • O esență rom
  • Cacao
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală:

Tiramisu reţetă originală


Separam cele 4 oua și batem albușurile pana devin spuma, după aceea adăugăm jumătate din zahar și batem pana devine foarte tare asemănătoare unei bezea.


Separat, batem gălbenușurile cu zaharul rămas si esenta de rom (putem folosi si esenta de vanilie, însă mie personal imi place cea de rom) pana devine cremoasa, după aceea adăugăm mascarpone și amestecam pana se încorporează bine cu gălbenușurile.


În următorul pas, incorporam treptat albușurile bătute spuma cu compoziția de mascarpone.


După ce am terminat crema, urmează sa asamblam prăjitura, înmuiem pișcoturile în cafea, cam pentru 3 secunde și le punem în tava ( eu am folosit tava de unica folosință) după ce am acoperit tava cu un strat de pișcoturi, punem un strat de crema și vom face același lucru și pentru următorul strat.


După ce punem și ultimul strat de crema, vom pudra prăjitura cu cacao.


Vom da prăjitura la frigider pentru câteva ore pentru ca pișcoturile sa se inmoaie si sa absoarbă din crema.


Este o prăjitură foarte ușor de făcut și super delicioasa.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

AndreeaDea 1

25.01.2017, 16:13

Mulțumesc

miki_a 1

27.01.2017, 05:34

Bun desert!

Bucataras Diana 1

07.02.2017, 13:53

yammy

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

10060 puncte

Constelatialeu

8830 puncte

Lau

Lau 9

8350 puncte

Andreea Caroline

7840 puncte

mihaelar63

6880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tarte geometrice
  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă rapida