Vargabeles (Budinca cu paste, branza si stafide)

de MotanLaOale in Prajituri, 18 Noi 2012 | 16156 vizualizari

 

Usor de facut si foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 500g branza de vaci
  • 250g zahar
  • 200g paste
  • 4 oua
  • 200g smantina
  • 100g stafide
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • coaja unei lamai
  • 6 foi placinta
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vargabeles (Budinca cu paste, branza si stafide):

Galbenusurile se amesteca cu zaharul bine, bine.


Se adauga smantana, branza, coaja rasa de lamaie, stafidele si se amesteca bine.


Se incorporeaza si albusurile batute tare cu o spatula usor de sus in jos.


Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, se trec pe sub apa rece si se lasa la scurs.


Se pun pastele in crema de branza si se amesteca usor.


Intr-o tava unsa cu unt se pun 3 foi de placinta unse fiecare cu unt.


Se toarna crema de branza cu paste si se niveleaza.


Se pun celelalte 3 foi de placinta unse fiecare cu unt.


Se introduce in cuptorul preancalzit pentru o ora pana se rumeneste frumos.


Se scoate din cuptor si se pudreaza cu zahar.


Este duna calda dar si rece.


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vargabeles (Budinca cu paste, branza si stafide)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

MotanLaOale 1

28.09.2014, 17:45

Valclaudia 1

05.12.2015, 19:04

n-am facut niciodata dar ma tenteaza Trec reteta la favorite, sigur o voi incerca!

MotanLaOale 1

05.12.2015, 19:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Vargabeles sau taitei cu branza