Tiramisu reteta rapida cu frisca si nectarine

de deyutzky in Prajituri, 3 Sep 2013 | 1747 vizualizari

 

 Nu este Tiramisu reţetă originală, dar a iesit foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • cca 20 de piscoturi
  • 300 ml de cafea pregatita
  • 500 gr mascarpone
  • aprox. 4 linguri de smantana cu grad de grasime mai mare
  • 250 ml frisca lichida
  • aprox.4 linguri de zahar tos/vanilat/pudra (sau dupa gust, depinde de cat de dulce vreti sa fie)
  • 2 nectarine
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reteta rapida cu frisca si nectarine:

Tiramisu reţetă originală


Rupem piscoturile bucati si le punem intr-o tava rotunda/patrata.


Distribuim cafeaua (care trebuie sa fie racita) pe toata suprafata piscoturilor, astfel incat sa fie insiropate bine toate piscoturile.


Punem intr-un bol frisca lichida si o mixam bine timp de cateva minute pana ce aceasta se intareste.


Intr-un alt vas punem cele 500 de gr de mascarpone si adaugam cele 4 linguri de smantana treptat (puteti pune si mai putina smantana, depinde cum doriti sa fie consistenta cremei).


Adaugam jumatate din cantitatea de frisca peste crema, apoi punem zaharul dupa gust si amestecam bine pana se incorporeaza tot.


Turnam crema obtinuta peste piscoturile din tava.


Peste crema de mascarpone turnam si restul de frisca si intindem bine pe toata suprafata.


Pudram cu cacao iar la sfarsit adaugam felii de nectarine.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reteta rapida cu frisca si nectarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

ianculubita 1

04.09.2013, 11:48

mihaelam90 1

10.09.2013, 18:13

Yammyyyy bun bun

deyutzky 1

10.09.2013, 18:46

multumesc miha

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu crema de castane