Toast cu oua cremoase si spanac

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 31 Mai 2016 | 525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de paine cu seminte
  • 2 oua mari, bio
  • 1 mana spanac
  • 1/4 chili (optional)
  • 10 grame Parmezan ras
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast cu oua cremoase si spanac:

Se prajeste felia de paine.


Se toaca spanacul nu foarte fin si se soteaza intr-o tigaie nonaderenta 1 minut.


Intre timp, se bat ouale ca pentru omleta si se adauga peste spanac, impreuna cu Parmezanul.


Se amesteca cu o spatula timp de 20 de secunde, apoi se transfera pe felia de paine.


Se presara chili tocat deasupra si se serveste imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Toast cu oua cremoase si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

AndrutzaP 1

01.06.2016, 09:39

-Licurici- 1

01.06.2016, 09:43

yammmm

Satisfyyourcravings 1

01.06.2016, 22:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv friganele cu cascaval