Toast cu oua cremoase si spanac

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 31 Mai 2016 | 631 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de paine cu seminte
  • 2 oua mari, bio
  • 1 mana spanac
  • 1/4 chili (optional)
  • 10 grame Parmezan ras
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast cu oua cremoase si spanac:

Se prajeste felia de paine.


Se toaca spanacul nu foarte fin si se soteaza intr-o tigaie nonaderenta 1 minut.


Intre timp, se bat ouale ca pentru omleta si se adauga peste spanac, impreuna cu Parmezanul.


Se amesteca cu o spatula timp de 20 de secunde, apoi se transfera pe felia de paine.


Se presara chili tocat deasupra si se serveste imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Toast cu oua cremoase si spanac" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

AndrutzaP 1

01.06.2016, 09:39

-Licurici- 1

01.06.2016, 09:43

yammmm

Satisfyyourcravings 1

01.06.2016, 22:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandvis "Ceva fin"