Toba

de nyana in Porc, 31 Dec 2009 | 7098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un stomac de porc bine curatat
  • 500g carne fleica
  • 2 limbi porc
  • urechile
  • 250 g slanina cu sorici
  • 2 rinichi
  • 1 ficat porc
  • sare, piper
  • piper boabe
  • 3 frunze dafin
  • 1 pahar vine
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toba:

Taie toate ingredientele(mai putin fleica) fasii cat mai subtiri si lungi apoi freaca-le cu sare si piper macinat intr-un castron. Pune-le la fiert, in apa rece doar cat sa acopere carnurile, cu boabe de piper si o foaie de dafin. Lasa un sfert de ora apoi pune fleica si lasa-le la fiert in continuare. Cand s-au fiert toate, scoate carnurile taie si fleica fasii, curata limbile de piele si taie-le in lung apoi lasa-le putin la racit. Umple matul (stomacul)cu toate cele,dar cat mai lung si nu foarte indesat. Umple acum cu zeama, leaga bine matul si pune-l la fiert in apa cu boabe de piper, foaie de dafin si un pahar de vin.Doar o jumatate de ora, avand grija sa-l intepam usor din cand in cand. pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Toba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 22 %
999.99 lei
779.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

rivka 1

31.12.2009, 18:03

arata foarte bine!

liana_geicu 1

02.01.2010, 18:30

Ce bine arata!

Teo 1

02.01.2010, 18:41

sunt sigura ca nu mai ai ,nu-i asa?ce e bun se termina repede;bravo,Nyana!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la gratar