Tocana cu carne de porc si ardei copt

de Constelatialeu in Porc, 15 Aug 2017 | 2720 vizualizari

 

Imi plac ardeii copti, ceapa calita si binenteles leguma porcu'.......:)))))

 

INGREDIENTE

  • 600 g pulpa de porc
  • 5 cepe mari
  • 4 ardri capia mari
  • 5 rosii mai mari
  • 1 lingurita de boia dulce
  • sare
  • piper
  • 30 ml ulei
  • 250 ml apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana cu carne de porc si ardei copt:

Punem la copt ardeii, apoi curatam ceapa si o taiem marunt, rosiile le decojim si le dam pe razatoare.

Carnea o taiem cubulete mici.

Intr-o cratita, punem la incins uleiul si apoi bucatelele de carne, le rumenim pe ambele parti, apoi le scoatem si punem ceapa la calit, cu un pic de sare. Calim ceapa la foc mic, cat timp ne ocupam de ardei sa-i decojim dupa ce i-am copt si apoi ii taiem julien. Dupa ce s-a calit ceapa, adaugam lingurita de boia dulce si apa, amestecam bine, lasam 5 min sa fiarba, apoi adaugam rosiile si lasam sa fiarba la foc mic cca 20 min, dupa care potrivim de sare si piper, adaugam ardeiul copt. Lasam cca. 10 minute, apoi adaugam carnea, mai lasam la foc mic cca. 10-15 minute. Se poate adauga si patrunjel tocat, eu n-am pus, baietii mei nu-l agreaza. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu carne de porc si ardei copt" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Nasi Goreng sau reteta indoneziana de orez calit cu carne, legume si oua