Cartofi noi cu carnati si mustar

de Furnicuti in Porc, 19 Iul 2011 | 1903 vizualizari

 

E o mancare foarte usor de facut, iar mustarul ii da un gust cu totul deosebit.

 

INGREDIENTE

  • 800 g cartofi noi, nu prea mari si cat mai egali
  • 400 g carnati
  • 3 linguri mustar Dijon
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare

 

Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu carnati si mustar:

Curatam cartofii, ii taiem daca e nevoie si ii fierbem pana cand sunt patrunsi. Intre timp, taiem carnatii rondele si ii prajim in uleiul incins. Intr-o tava sau cratita asezam cartofii fierti si deasupra punem carnatii, impreuna cu 1-2 linguri din uleiul ramas in tigaie. Mustarul il amestecam cu vreo 3 linguri de apa si il tunam peste cartofi si carnati.



Dam la cuptor cam 10 minute, la 200 de grade, doar cat sa se rumeneasca putin. Servim cu patrunjel verde presarat pe deasupra.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu carnati si mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Furnicuti 1

22.07.2011, 11:44

cred ca merge si cu mustarul simplu. mie mi-a placut textura de la cel cu bobite

mamaieelena 1

24.07.2011, 19:29

mmmm ce buni

-Licurici- 1

24.06.2015, 09:17

Deliciosi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu afumatura