Cartofi noi cu carnati si mustar

de Furnicuti in Porc, 19 Iul 2011 | 2175 vizualizari

 

E o mancare foarte usor de facut, iar mustarul ii da un gust cu totul deosebit.

 

INGREDIENTE

  • 800 g cartofi noi, nu prea mari si cat mai egali
  • 400 g carnati
  • 3 linguri mustar Dijon
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare

 

Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu carnati si mustar:

Curatam cartofii, ii taiem daca e nevoie si ii fierbem pana cand sunt patrunsi. Intre timp, taiem carnatii rondele si ii prajim in uleiul incins. Intr-o tava sau cratita asezam cartofii fierti si deasupra punem carnatii, impreuna cu 1-2 linguri din uleiul ramas in tigaie. Mustarul il amestecam cu vreo 3 linguri de apa si il tunam peste cartofi si carnati.



Dam la cuptor cam 10 minute, la 200 de grade, doar cat sa se rumeneasca putin. Servim cu patrunjel verde presarat pe deasupra.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu carnati si mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Furnicuti 1

22.07.2011, 11:44

cred ca merge si cu mustarul simplu. mie mi-a placut textura de la cel cu bobite

mamaieelena 1

24.07.2011, 19:29

mmmm ce buni

-Licurici- 1

24.06.2015, 09:17

Deliciosi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet umplut