Tocană de cartofi cu ouă, brânză și șuncă presată

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 12 Mai 2013 | 3203 vizualizari

 

Un preparat olandez foarte îndrăgit de nativi.

 

INGREDIENTE

  • 500 grame cartofi, tăiați cuburi
  • 1 tulpină praz, tăiată rondele
  • 2 ouă, fierte tari
  • 100 grame brânză cu ierburi, tăiată cuburi
  • 70 grame șuncă presată
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 1 legătură chives, tocat
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocană de cartofi cu ouă, brânză și șuncă presată:

Cartofii se fierb în apă cu sare, 20 de minute. În ultimele 5 minute, se adaugă și prazul.


Se scurg și se pasează ca pentru piure. Se adaugă brânza, șunca presată, chives și pătrunjelul. Se adaugă sare și piper după gust. Se amestecă pentru omogenizare.


Se servește cu bucăți de ouă fierte, imediat.

 

TIPS-URI

1

Calorii porție: 400

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocană de cartofi cu ouă, brânză și șuncă presată" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Dea_Dea 1

12.05.2013, 16:02

Vaiiiii ce bunaciunee :-x

diana_k 1

12.05.2013, 16:26

o bunatate

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Conopidă cu sos de brânză