Tocana de cartofi picanta cu pui si rosii

de Bya Ralu in Pui, 28 Iul 2015 | 1190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 1 bucata de pulpa superioara de pui
  • 1 ceapa alba
  • 1 catel mare de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 rosie mare
  • 1 lingura de bulion
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/peperoncino
  • patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi picanta cu pui si rosii:

Ceapa se taie in feliute (eu am preferat-o sa fie mai mare,sa nu o toc marunt),si se pune la calit in ulei de masline.


Bucata de pulpa superioara a fost fiarta inainte circa 15 minute,se taie bucatele si se pune la prajit peste ceapa.


Dupa cateva minute punem cartofii taiati cuburi,usturoiul strivit,si morcovul dat pe razatoarea mare.


Punem apa cat sa acopere,punem un capac si lasam la foc mic sa fiarba ca 10 minute.


Taiem rosia in felii mari,o punem peste cartofi si punem si bulionul si condimentele dupa gust.


Se mai lasa 5-10 minute pe foc,se presara patrunjel proaspat si se poate servii.

 

TIPS-URI

1

se poate folosii piept de pui in loc de pulpa superioara

2

se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi picanta cu pui si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Rocsi 1

29.07.2015, 20:22

Am auzit cand m-ai chemat la masa

Bya Ralu 1

29.07.2015, 21:02

bineinteles rocsi

Gicuta69 1

10.08.2015, 11:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor cu sos de rosii