Sufleu cu piure de cartofi si pulpe de pui

de Bucataras Medi in Pui, 21 Mai 2012 | 8052 vizualizari

 

Ceva de genul ......2 in 1.............piure de cartofi si pulpe de pui.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare de pui dezosate
  • 5-6 cartofi mai mari
  • 4 fire ceapa verde
  • 2 ardei grasi rosii
  • 2-3 linguri cu cascaval ras
  • 2 oua faina
  • unt
  • ulei de masline
  • oregano
  • sare piper
  • macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu cu piure de cartofi si pulpe de pui:

Cartofii se curata, se spala,se taie bucati si se pun la fiert in apa cu sare.In timp ce cartofii fierb ne ocupam de carne.Spalam pulpele,le lasam la scurs si apoi le condimentam dupa gust cu sare ,piper si oregano.

Incingem uleiul si rumenim pulpele pe ambele parti cateva minute. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.Ardeiul gras se spala,se curata,se taie cubulete.

Se scot pulpele pe o farfurie si in  uleiul in care am rumenit pulpele punem  ceapa impreuna cu ardeiul gras  la calit.Se adauga si 2-3 linguri cu apa si se tine pe foc pana cand atat ceapa cat si ardeiul se inmoaie.

Cartofii se scurg (apa nu se arunca) si se paseaza.Se face un piure in care adaugam un ou si condimentam cu sare.Amestecam bine si daca piureul este prea tare putem adauga apa in care au fiert cartofii. Incorporam cascavalul ras si amestecam. La final se adauga peste piureul de cartofi ceapa calita si ardeiul cu ulei cu tot si se amesteca bine.

Intr-o tava de yena unsa cu unt se pune un strat de piure (jumatate din cantitate), deasupra  punem  pulpele rumenite si  acoperim totul cu piure de cartofi. Batem bine un ou cu putina faina si rasturnam peste ultimul strat de piure. Dam la cuptor pana cand este bine rumenit(circa 30-40 min).

Va invit la masa si va spun pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu piure de cartofi si pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi cu pui