Sufleu cu piure de cartofi si pulpe de pui

de Bucataras Medi in Pui, 21 Mai 2012 | 5475 vizualizari

 

Ceva de genul ......2 in 1.............piure de cartofi si pulpe de pui.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare de pui dezosate
  • 5-6 cartofi mai mari
  • 4 fire ceapa verde
  • 2 ardei grasi rosii
  • 2-3 linguri cu cascaval ras
  • 2 oua faina
  • unt
  • ulei de masline
  • oregano
  • sare piper
  • macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu cu piure de cartofi si pulpe de pui:

Cartofii se curata, se spala,se taie bucati si se pun la fiert in apa cu sare.In timp ce cartofii fierb ne ocupam de carne.Spalam pulpele,le lasam la scurs si apoi le condimentam dupa gust cu sare ,piper si oregano.


Incingem uleiul si rumenim pulpele pe ambele parti cateva minute. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.Ardeiul gras se spala,se curata,se taie cubulete.


Se scot pulpele pe o farfurie si in uleiul in care am rumenit pulpele punem ceapa impreuna cu ardeiul gras la calit.Se adauga si 2-3 linguri cu apa si se tine pe foc pana cand atat ceapa cat si ardeiul se inmoaie.


Cartofii se scurg (apa nu se arunca) si se paseaza.Se face un piure in care adaugam un ou si condimentam cu sare.Amestecam bine si daca piureul este prea tare putem adauga apa in care au fiert cartofii. Incorporam cascavalul ras si amestecam. La final se adauga peste piureul de cartofi ceapa calita si ardeiul cu ulei cu tot si se amesteca bine.


Intr-o tava de yena unsa cu unt se pune un strat de piure (jumatate din cantitate), deasupra punem pulpele rumenite si acoperim totul cu piure de cartofi. Batem bine un ou cu putina faina si rasturnam peste ultimul strat de piure. Dam la cuptor pana cand este bine rumenit(circa 30-40 min).


Va invit la masa si va spun pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu piure de cartofi si pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Sim0na 1

23.05.2012, 22:07

Delicios arata!!!

DIANA B 1

27.05.2012, 11:19

GROZAVA , chiar 2/1

babi5 1

25.01.2014, 15:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi cu pui