Tocana de legume

de adriana_bobu in Zacusca, 3 Noi 2010 | 5581 vizualizari

 

Alaturi de zacusca, pot sta foarte bine cateva borcane cu tocana...

 

INGREDIENTE

  • 3 kg gogosari
  • 1/4 l ulei
  • 4-5 cepe
  • 2-3 morcovi
  • 300 g pasta tomate
  • 200 g orez
  • o cana apa
  • o lingura vegeta
  • sare, piper, frunze dafin
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de legume:

Se coc gogosarii, se curata si se dau prin masina de tocat, oprind vreo cativa pe care o sa-i taiem fidelute...asa pentru aspect. Intr-o cratita pe foc se pune uleiul , apoi ceapa tocata marunt si morcovul dat prin razatoare, orezul ( spalat in prealabil si fiert cca 10 min in apa cu vegeta) si in final gogosarii tocati. Se adauga pasta de tomate, sarea, piperul si frunzele de dafin si se da la cuptor pentru aprox o ora. Se verifica daca orezul a fiert si se scoate din cuptor, punandu-se imediat in borcane. Se baga apoi borcanele in cuptor pentru 15-20 min, dupa care se scot si se invelesc intre paturi lasandu-se pana a doua zi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Nicolae 1

05.11.2010, 05:12

simplu si eficient..bravo...

adriana_bobu 1

05.11.2010, 09:22

Onuta, Nadina, Nicolae ..multumesc

elena1988 1

11.02.2011, 16:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume (reteta usoara)