Tocana de naut cu chorizo si bulgur

de Ksenya in Reteta de vedeta, 8 Apr 2015 | 9226 vizualizari

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

08.04.2015, 16:13

As servi . Mai ales ca are chorizo

Ksenya 1

08.04.2015, 16:22

Oana 1

08.04.2015, 16:38

O bunatate! Arata senzational! Si ce arome...mmm...

Merisor 1

08.04.2015, 16:38

Ce bine arata!

Catalina L 1

08.04.2015, 16:39

bun bulgurul, bun nautul si bun chorizo-ul...totu-i bun

Ksenya 1

08.04.2015, 16:42

Multumesc de aprecieri...

simona72 1

08.04.2015, 16:58

Si mie imi place tot, tot ce ai pus acolo!

Adele 1

08.04.2015, 17:31

Gherca Daniela 1

08.04.2015, 18:53

Bya Ralu 1

08.04.2015, 19:51

arata super

adry88 1

08.04.2015, 20:33

Rocsi 1

08.04.2015, 21:05

Cat de faina!

Geanina87 1

08.04.2015, 22:49

Ce bine arata

MotanLaOale 1

08.04.2015, 22:59

miki_a 1

09.04.2015, 00:44

dantes 1

09.04.2015, 06:50

Super!

katty 1

09.04.2015, 08:03

Ksenya 1

09.04.2015, 08:35

Multumesc tuturor de trecere

mirela0911 1

09.04.2015, 09:37

Ce bunatate trebuie să fie!

Corinuta 1

13.04.2015, 11:54

Super arata! Cred ca e tare buna!

mihaelar63 1

16.04.2015, 01:39

Aratoasa si gustoasa

navidad_2017 1

04.01.2017, 03:35

Ai facut o reteta spaniola, ca la mama ei acasa!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de humus cu leurda