Tocana de naut cu chorizo si bulgur

de Ksenya in Reteta de vedeta, 8 Apr 2015 | 3565 vizualizari

 

Am vazut reteta la TV Paprika .
Este reteta Nigellei,mi-a placut ce a iesit si am zis s-o postez si eu aci.
Combinatiile ingredientelor sunt delicioase.

 

INGREDIENTE

  • Pentru tocana
  • 350 g chorizo
  • 800 g naut fiert
  • 2 cutii rosii in suc propriu
  • 1/2 cutie apa
  • 4 linguri sherry
  • 100 g caise deshidratate
  • frunze coriandru pentru servit
  • sare,piper dupa gust
  • Pentru bulgur
  • 50 g spaghete rupte bucati
  • 500 g bulgur
  • 1 litru apa clocotita
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1 foaie dafin
  • 2 linguri ulei masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de naut cu chorizo si bulgur:

Mai intai facem bulgurul.


Punem intr-o cratita uleiul,rupem spaghetele bucati,le calim pana devin aurii,adaugam bulgurul amestecam si lasam 2 minute,adaugam scortisoara amestecam si turnam apa clocotita,acoperim si lasam la cel mai mic foc 15 min cand va fi gata


Intre timp pregatim tocana.Taiem chorzo in felii,punem pe foc o tigaie cu fund dublu si incapatoare,adaugam chorizo si lasam pe foc pana salamul lasa o grasime portocalie,apoi adaugam sherry ,lasam 2 minute urmeaza caisele taiate in doua,amestecam ,adaugam nautul,apoi rosiile si apa,potrivim de sare si piper,lasam pe foc iute cam 5-7 minute sa bolboroseasca pana sosul se leaga usor.


Se serveste tocana pe pat de bulgur si se orneaza cu coriandru tocat.Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de naut cu chorizo si bulgur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Corinuta 1

13.04.2015, 11:54

Super arata! Cred ca e tare buna!

mihaelar63 1

16.04.2015, 01:39

Aratoasa si gustoasa

navidad_2017 1

04.01.2017, 03:35

Ai facut o reteta spaniola, ca la mama ei acasa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aripioare cu sos
  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita picanta de pui cu naut si cartofi dulci