Tocana de naut cu chorizo si bulgur

de Ksenya in Reteta de vedeta, 8 Apr 2015 | 7838 vizualizari

 

Am vazut reteta la TV Paprika .
Este reteta Nigellei,mi-a placut ce a iesit si am zis s-o postez si eu aci.
Combinatiile ingredientelor sunt delicioase.

 

INGREDIENTE

  • Pentru tocana
  • 350 g chorizo
  • 800 g naut fiert
  • 2 cutii rosii in suc propriu
  • 1/2 cutie apa
  • 4 linguri sherry
  • 100 g caise deshidratate
  • frunze coriandru pentru servit
  • sare,piper dupa gust
  • Pentru bulgur
  • 50 g spaghete rupte bucati
  • 500 g bulgur
  • 1 litru apa clocotita
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1 foaie dafin
  • 2 linguri ulei masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de naut cu chorizo si bulgur:

Mai intai facem bulgurul.

Punem intr-o cratita uleiul,rupem spaghetele bucati,le calim pana devin aurii,adaugam bulgurul amestecam si lasam 2 minute,adaugam scortisoara amestecam si turnam apa clocotita,acoperim si lasam la cel mai mic foc 15 min cand va fi gata

Intre timp pregatim tocana.Taiem chorzo in felii,punem pe foc o tigaie cu fund dublu si incapatoare,adaugam  chorizo   si lasam pe foc pana salamul lasa o grasime portocalie,apoi adaugam  sherry ,lasam 2 minute  urmeaza  caisele taiate in doua,amestecam ,adaugam nautul,apoi rosiile si apa,potrivim de sare si piper,lasam pe foc iute cam 5-7 minute  sa bolboroseasca pana sosul se leaga usor.

Se serveste tocana pe pat de bulgur si se orneaza  cu coriandru tocat.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de naut cu chorizo si bulgur" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare de pui picante cu cartofi la cuptor

de Caty 2

ieri la 18:17

Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval

de Caty 2

pe 23.01 la 12:27

Reteta de desert cu nuca si ciocolata

pe 22.01 la 13:14

Reteta de lasagna cu carne de porc

de Caty 2

pe 19.01 la 20:48

Reteta de bilute de carne de porc, cu varza calita, in sos de rosii

de vasimur 4

pe 19.01 la 18:17

TOP
utilizatori

Caty

2335 puncte

Rocsi

1724 puncte

MotanLaOale

1345 puncte

Constelatialeu

1306 puncte

vasimur

1238 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de pulpe de pui cu legume chinezesti si bulgur