Tocana de vita in bere neagra

de katty in Vita, 19 Apr 2016 | 2178 vizualizari

 

Astazi este ziua de bere neagra. Sper sa nu e imbatam. Oricum merita.
 

 

INGREDIENTE

  • 600 gr cuburi carne de vita
  • 300 ml bere neagra
  • 3 linguri ulei
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 crengute cimbru
  • rozmarin
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  • 200 ml sos de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de vita in bere neagra:

Intr-o oala cu pereti grosi punem carnea la calit in uleiul incins. Amestecam ocazional pana isi schimba culoarea. Adaugam ceapa tocata fin, morcovul dat pe razatoarea mare si ardeiul gras tocat cubulete. Amestecam pana legumele incep sa se inmoaie, apoi adaugam apa calda cat sa acopere amestecul si sa treaca cu 2-3 degete, berea, sare, piper, cimbru,rozmarin, foile de dafin. Fierbem pana carnea se inmoaie bine. Daca este nevoie mai completam cu apa. Cu 10 minute inainte de a fi gata adaugam sosul de rosii si mai lasam sa fiarba pana sosul scade.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de vita in bere neagra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

marcela1979 1

19.04.2016, 20:03

foarte buna

Rocsi 1

19.04.2016, 21:11

Ce faina ti-a iesit!

Camelya 1

12.05.2016, 11:41

Wooow, ce fain arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Carne de vacuta cu orez