Tocanita cu ardei copti si carne de porc

de Moni_alex in Mancaruri cu carne, 28 Iun 2015 | 5994 vizualizari

 

O tocanita delicioasa cu legume proaspete preferata de familie pe timpul verii.
Se poate face si cu carne de vitel sau piept de pui.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 4 cepe mai mari
  • 5 ardei rosii copti
  • 4 rosii coapte
  • 2 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ardei copti si carne de porc:

Carnea de porc se taie bucatele potrivite si se pune cu uleiul sa se caleasca putin intr-un ceaun.


Se curata ceapa, se taie julien, se adauga peste carne, se sareaza putin si se adauga 1/2 pahar de apa se se inabuse la foc mic pana se inmoaie ceapa.


Rosiile se decojesc si se dau pe razatoare sau la robot si se adauga peste compozitia de pe foc.


Se lasa sa fiarba bine apoi se adauga ardeii copti taiati bucati mai mari inclusiv zeama pe care au lasat-o acestia.


Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se da la focx mic la cuptor pentru 30 de minute.


Se scoate de la cuptor, se adauga patrunjel verde proaspat si se serveste cu mamaliguta.


POFTA BUNA!




 

TIPS-URI

1

se poate adauga si usturoi in tocanita, dupa gustul fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ardei copti si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

-Licurici- 1

29.06.2015, 16:11

Super buna

mihaelar63 1

30.06.2015, 07:37

Andra_Constantinescu 1

30.06.2015, 22:13

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada cu crema de ness si visine

de Rocsi 9

ieri la 19:30

Pastă de ardei kapia copți și fasole boabe

de RODIMUR 5

ieri la 16:31

 Tortellini cu sunca si sos cremos

pe 18.01 la 18:46

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu carne de porc si orez la cuptor