Tocanita cu ardei copti si carne de porc

de Moni_alex in Mancaruri cu carne, 28 Iun 2015 | 5403 vizualizari

 

O tocanita delicioasa cu legume proaspete preferata de familie pe timpul verii.
Se poate face si cu carne de vitel sau piept de pui.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 4 cepe mai mari
  • 5 ardei rosii copti
  • 4 rosii coapte
  • 2 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ardei copti si carne de porc:

Carnea de porc se taie bucatele potrivite si se pune cu uleiul sa se caleasca putin intr-un ceaun.


Se curata ceapa, se taie julien, se adauga peste carne, se sareaza putin si se adauga 1/2 pahar de apa se se inabuse la foc mic pana se inmoaie ceapa.


Rosiile se decojesc si se dau pe razatoare sau la robot si se adauga peste compozitia de pe foc.


Se lasa sa fiarba bine apoi se adauga ardeii copti taiati bucati mai mari inclusiv zeama pe care au lasat-o acestia.


Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se da la focx mic la cuptor pentru 30 de minute.


Se scoate de la cuptor, se adauga patrunjel verde proaspat si se serveste cu mamaliguta.


POFTA BUNA!




 

TIPS-URI

1

se poate adauga si usturoi in tocanita, dupa gustul fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ardei copti si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

-Licurici- 1

29.06.2015, 16:11

Super buna

mihaelar63 1

30.06.2015, 07:37

Andra_Constantinescu 1

30.06.2015, 22:13

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui