Tocanita cu aripi de curcan

de -Licurici- in Curcan, 22 Iun 2015 | 7270 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o aripa mare de curcan
  • verdeata de la 3 fire de usturoi
  • doua cepe noi
  • 2 ardei bulgaresti
  • 6 rosii mari
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu aripi de curcan:

  • Am spalat aripa de curcan, am portionat-o in bucati mai mici, iar legumele le-am tocat marunt.
  • Am pus putin ulei intr-o cratita, apoi am adaugat carnea si am lasat sa se prajeasca putin.
  • Am pus si legumele sa se caleasca vreo 2-3 min, apoi am adaugat cubuletele de rosii si o cana cu apa, am potrivit gustul cu sare, piper si am lasat sa fiarba 30min. 
  •  La sfarsit, am adaugat marar si patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu aripi de curcan" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de curcan pane