Tocanita cu carne de porc

de Alinutza80 in Porc, 24 Mar 2012 | 1710 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 7 cartofi potriviti
  • 4 cepe
  • 1 lingura bulion
  • patrunjel verde
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne de porc:

Cartofii se curata, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert cu un putina sare. Carnea se taie cubulete, se condimenteaza si se prajeste in 2-3 linguri de ulei, apoi se scoate intr-o cratita. In aceeasi tigaie unde s-a prajit carnea, se pune ceapa la calit. Dupa ce se caleste se adauga 1 lingura de bulion si se mai lasa 2-3 minute.Peste carnea prajita se adauga ceapa calita si cartofii fierti impreuna cu apa in care au fiert. Se sareaza si condimenteaza dupa gust , iar apoi se mai lasa sa fiarba la foc mic aproximativ 15 minute.


La sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat.


Se serveste fierbinte cu muraturi.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Alinutza80 1

26.03.2012, 21:39

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:44

buna de tot

Alinutza80 1

27.03.2012, 17:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din ceafa de porc cu pasta de tomate