Tocanita cu carne de vita

de -Licurici- in Vita, 26 Iul 2015 | 5967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de vita
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • o cutie cu ciuperci
  • 3-4 linguri bulion
  • sare/piper
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne de vita:

  • Am spalat carnea, am lasat-o la scurs, apoi am taiat-o cubulete.
  • Ceapa am tocat-o marunt, iar morcovii rondele.
  • Am pus carnea la prajit in putin ulei, am rumenit-o, apoi am adaugat ceapa si morcovii si le-am mai calit putin.
  • Dupa 10 min, am adaugat ciupercile scurse si apa. Le-am lasat sa fiarba, apoi am pus bulionul si am potrivit cu sare si piper.
  • La sfarsit, am adaugat patrunjel tocat si am mai dat o data in fiert.
  • Am servit cu rondele de ardei iute. 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

28.07.2015, 13:43

'Buna tocanita de vita si merge absolut cu orice garni tura -cartofi, paste , orez , mamaliguta

Bya Ralu 1

28.07.2015, 15:09

bun

-Licurici- 1

28.07.2015, 16:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne de vitel