Tocanita cu carne de vita

de -Licurici- in Vita, 26 Iul 2015 | 6133 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de vita
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • o cutie cu ciuperci
  • 3-4 linguri bulion
  • sare/piper
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne de vita:

  • Am spalat carnea, am lasat-o la scurs, apoi am taiat-o cubulete.
  • Ceapa am tocat-o marunt, iar morcovii rondele.
  • Am pus carnea la prajit in putin ulei, am rumenit-o, apoi am adaugat ceapa si morcovii si le-am mai calit putin.
  • Dupa 10 min, am adaugat ciupercile scurse si apa. Le-am lasat sa fiarba, apoi am pus bulionul si am potrivit cu sare si piper.
  • La sfarsit, am adaugat patrunjel tocat si am mai dat o data in fiert.
  • Am servit cu rondele de ardei iute. 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

28.07.2015, 13:43

'Buna tocanita de vita si merge absolut cu orice garni tura -cartofi, paste , orez , mamaliguta

Bya Ralu 1

28.07.2015, 15:09

bun

-Licurici- 1

28.07.2015, 16:06

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de ceapa cu carne de vita