Tocanita cu carne la garnita

de Rahela Velicu in Porc, 25 Ian 2017 | 7233 vizualizari

 

Mie mi se par mult mai gustoase mancarurile cu carnea de la garnita. 
 

 

INGREDIENTE

  • carne prajita
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • marar
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne la garnita:

Mai intai, curatam si taiem ceapa marunt. O calim in ulei incins. Carnea de la garnita, o punem in tigaie sa topim untura de pe ea.

Peste ceapa calita, adaugam 2 cani de apa, carnea si cartofii taiati cuburi.

Lasam la fiert 15 minute, apoi adaugam pasta de tomate. Lasam sa fiarba in continuare, pana cand cartofii vor fi fierti bine.

Adaugam sare, piper si verdeata dupa gust.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne la garnita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita din ceafa de porc cu pasta de tomate