Muschiulet de porc cu piure de cartofi violet si dressing de fructe de padure

de nico15 in Porc, 18 Mai 2014 | 2452 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g de muschiulet de porc
  • 100 g de cartofi
  • 30 g de unt,
  • nucsoara
  • Sare, piper, oregano
  • 30 g de bacon
  • Ulei de masline
  • 100 g de fr. de padure
  • 25 g de unt
  • 20-30 ml de vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu piure de cartofi violet si dressing de fructe de padure:

Punem cartofi in coaja la fiert. Muschiuletul de porc il ungem cu ulei si il asezonam cu sare si piper. Asezam fasiile de bacon si vom rula muschiuletul il ele. Punem intr-o tigaie ulei si tragem muschiuletul de porc cateva minute pe toate partile pana prinde alta culoare.


Facem un pat de legume, ce doriti dumneavoastra, eu am pus un cartof normal feliat rondela si am adaugat muschiuletul peste, dandu-l, 35-40 min la cuptor, la 180 de grade.


Atentie cartofii se fierb mai repede ca ceilalti. Ii scoatem ii scurgem de apa, ii pasam bine si adaugam unt. Asezonam cu sare si un praf de nucsoara, foarte putin.


Intr-o tigaie punem unt si putin ulei si adaugam fructele de padure, lasam pana se-nmoaie si adaugam vinul, saram. Lasam sa scada, incercam consistenta sosului.


Eu am asezat piureul intr-o forma dreptunghiulara(dar dumneavoastra puteti decora cum considerati ca este mai interesant) am decorat cu o rosie cherry.


Pofta Buna

 

TIPS-URI

1

Acesti cartofi se fierb mai repede decat celelalte tipuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu piure de cartofi violet si dressing de fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

alilianaa 1

18.05.2014, 19:10

ce bine arata

MotanLaOale 1

18.05.2014, 19:43

cristeena20 1

18.05.2014, 20:20

frumos aranjament!1

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc umplut