Tocanita cu ceapa verde si pulpe de pui

de Cris2711 in Pui, 1 Oct 2013 | 5069 vizualizari

 

Mi-a facut cineva;)pofta de ceapa verde astazi,si am hotarat sa fac tocanita,asa pe gustul meu.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 4-5 rosii medii
  • boia
  • sare
  • piper
  • pasta de tomate
  • 5-6 cani cu apa
  • ierburi Provence
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura de smantana groasa
  • patrunjel verde
  • Pentru Zdrente:
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • 1 lingura gris
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ceapa verde si pulpe de pui:

Ceapa verde se curata,spala si se taie rondele.

Rosiile se spala si taie cubulete.

Intr-o cratita se incinge uleiul de masline.

Ceapa si rosiile se calesc in uleiul de masline.

Cand sunt calite se adauga pasta de tomate,dupa gust,boia ,sare si piper.

Se adauga si 5-6 cani cu apa.

Apoi se adauga pulpele de pui.

Se lasa la fiert.

Cand sunt pulpele fierte ,se adauga si ierburile Provence,care va plac.

Zdrentele se fac intr-un catronel din 2 oua,faina,gris,sare si piper si se pun cu lingura in tocanita.

Se mai lasa 10 minute la foc mediu.

Cand este gata se serveste calda si cu patrunjel verde deasupra.

TIPS-URI

1

Ierburi Provence-dupa gust

2

Zdrentele-nu le-am numit galuste ca eu le-am maruntit in tocanita,asa imi plac.

3

Smantana groasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ceapa verde si pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pipote