Tocanita cu ceapa verde si pulpe de pui

de Cris2711 in Pui, 1 Oct 2013 | 2394 vizualizari

 

Mi-a facut cineva;)pofta de ceapa verde astazi,si am hotarat sa fac tocanita,asa pe gustul meu.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 4-5 rosii medii
  • boia
  • sare
  • piper
  • pasta de tomate
  • 5-6 cani cu apa
  • ierburi Provence
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura de smantana groasa
  • patrunjel verde
  • Pentru Zdrente:
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • 1 lingura gris
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ceapa verde si pulpe de pui:

Ceapa verde se curata,spala si se taie rondele.


Rosiile se spala si taie cubulete.


Intr-o cratita se incinge uleiul de masline.


Ceapa si rosiile se calesc in uleiul de masline.


Cand sunt calite se adauga pasta de tomate,dupa gust,boia ,sare si piper.


Se adauga si 5-6 cani cu apa.


Apoi se adauga pulpele de pui.


Se lasa la fiert.


Cand sunt pulpele fierte ,se adauga si ierburile Provence,care va plac.


Zdrentele se fac intr-un catronel din 2 oua,faina,gris,sare si piper si se pun cu lingura in tocanita.


Se mai lasa 10 minute la foc mediu.


Cand este gata se serveste calda si cu patrunjel verde deasupra.

 

TIPS-URI

1

Ierburi Provence-dupa gust

2

Zdrentele-nu le-am numit galuste ca eu le-am maruntit in tocanita,asa imi plac.

3

Smantana groasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ceapa verde si pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Sylvia 1

03.10.2013, 11:12

super interesanta reteta ta, imi place mult !

Cris2711 1

08.10.2013, 09:53

Sylvia iti multumesc ,draga mea

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 19:10

foarte foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu mamaliguta