Tocanita cu soia

de Lau in Mancaruri de post, 3 Apr 2013 | 6135 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga soia
  • 2 cepe
  • 2 ardei rosu
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 lingura sos iutel(optional)
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu soia:

Soia o fierbem 15 min in apa cu sare(eu am adaugat ,busuioc si cimbru)

Dupa ce a fiert o scurgem de apa si o lasam sa se raceasca.

Intr-o tigaie adaugam ceapa tocata si o calim in putin ulei,adaugam ardeii taiat felii sau tocat marunt,lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam pasta de tomate si putina apa,adaugam soia condimente dupa gust si apa daca mai este nevoie,

Lasam sa fiarba cateva min iar la final adaugam patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (26)

gaby_gabytza 1

04.04.2013, 20:42

ce fain arata

mena29 1

04.04.2013, 20:59

Buna!

Lau 1

04.04.2013, 22:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu ciuperci brune