Tocanita de ardei

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 20 Oct 2018 | 6832 vizualizari

 

"Reteta inspirata de toamna"
Reteta inspirata de Rocsi: https://www.bucataras.ro/retete/mancare-de-ardei-copti-16301.html
Eu nu am copt ardeii, i-am folosit cruzi, mai simplu.
Nu am pus usturoi, din cauza de mofturosi.
Am pus boia si marar in loc de patrunjel, fiind fan marar.
A iesit o tocanita foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 4 cepe
  • 5 ardei verzi
  • 5 ardei capia
  • 3-4 ardei
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura marar
  • vegeta
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ardei:

Ardeiul se curata, se spala si se taie bucati mai mari.

Ceapa se curata si se toaca mai mare.

Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa si se caleste 4-5 minute.

Se pune ardeiul, vegeta, piper, boia si se mai caleste 3-4 minute.

Se pune apa si se fierbe 15-20 minute.

Se pun rosiile, se amesteca si se fierbe inca 15 minute.

Se pune mararul tocat si se introduce in cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute.

Spre sfarsit se amesteca si se potriveste de gust cu sare si piper.

Se mananca ca atare sau garnitura la friptura.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parjoale din soia cu legume