Tocanita de ardei gras cu legume

de bahna_violeta in Mancaruri de legume, 27 Aug 2012 | 13460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei grasi
  • 2 cepe mari
  • 1 morcov mare
  • 2 linguri bulion sau pasta de tomate
  • 3 rosii mari
  • delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ardei gras cu legume:

Pentru inceput curatam cepele si le spalam apoi le tocam marunt. Punem uleiul la incins si cand s-a incins punem ceapa la calit. Pana se caleste curatam morcovul, il spalam dupa care il taiem cubulete. Spalam ardeii si indepartam cotorul si semintele, ii spalam iar dupa care ii tocam cubulete. Punem morcovul peste ceapa si lasam la calit. Spalam rosiile si le taiem cubulete. Dupa ce s-a calit morcovul punem ardeii si rosiile punem jumatate de pahar de apa peste si lasam la fiert, cand incepe sa scada punem bulionul si delikat de leugme dupa gust. Mai lasam inca 5 minute pe foc dupa care il lasam la racit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei gras cu legume" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocăniță de ardei