Tocanita de cartofi cu ciolan afumat

de Bucataras Diana in Mancare copii, 16 Iul 2019 | 558 vizualizari

 

Meniu copii. Piticul meu mofturos manaca cu mare pofta aceasta "toconita" cum spune el. :) Ma intreaba, mami, mai avem toconita? Vreau sa mananc 3 portii :). 

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi,
  • 800 g ciolan dezosat afumat,
  • 2 ardei capia,
  • o tulpina apio,
  • 3 legaturi ceapa verde,
  • 500 g morcovi,
  • 1 leg. patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • 1 cutie rosii pasate in bulion.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu ciolan afumat:

Curatam cartofii si ii taiem cubulete. Curatam si tocam si restul legumelor si portionam ciolanul. Intr-o oala incingem ulei,adaugam ceapa verde, amestecand continuu, circa 2 minute, apoi adaugam ardeii, amestecam, morcovii, iar amestecam. Adaugam rasolul si dupa circa 5 minute, adaugam cartofii si acoperim cu apa. Lasam sa fiarba la foc mediu spre mic.

Cand sunt fierte ingredientele, potrivim gustul de sare si piper si adaugam rosiile in bulion. Lasam sa dea cateva clocote, adaugam si patrunjelul si oprim focul.

Servim cu castraveti.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Bucataras Diana 1

17.07.2019, 08:04

Te astwpt, Mireluta. 🤗

Rocsi 1

18.07.2019, 21:08

Mmmm, merge macar o data la ceva timp, asa o bunatate de mancare!

mihaelar63 1

18.07.2019, 22:28

Marturisesc : Si mie-mi place toconita ))

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Coaste de porc glazurate
  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Mini snitele crispy, cu fulgi de porumb

de oanapl 7

ieri la 22:17

Piept de pui cu gogosari in sos

de Rocsi 9

ieri la 19:15

Cartofi cu sunculita, gratinati

ieri la 18:25

RETETA RECOMANDATA
"Hamburgheri" din cartofi si cascaval