Tocanita de cartofi cu ciolan afumat

de Bucataras Diana in Mancare copii, 16 Iul 2019 | 1515 vizualizari

 

Meniu copii. Piticul meu mofturos manaca cu mare pofta aceasta "toconita" cum spune el. :) Ma intreaba, mami, mai avem toconita? Vreau sa mananc 3 portii :). 

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi,
  • 800 g ciolan dezosat afumat,
  • 2 ardei capia,
  • o tulpina apio,
  • 3 legaturi ceapa verde,
  • 500 g morcovi,
  • 1 leg. patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • 1 cutie rosii pasate in bulion.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu ciolan afumat:

Curatam cartofii si ii taiem cubulete. Curatam si tocam si restul legumelor si portionam ciolanul. Intr-o oala incingem ulei,adaugam ceapa verde, amestecand continuu, circa 2 minute, apoi adaugam ardeii, amestecam, morcovii, iar amestecam. Adaugam rasolul si dupa circa 5 minute, adaugam cartofii si acoperim cu apa. Lasam sa fiarba la foc mediu spre mic.

Cand sunt fierte ingredientele, potrivim gustul de sare si piper si adaugam rosiile in bulion. Lasam sa dea cateva clocote, adaugam si patrunjelul si oprim focul.

Servim cu castraveti.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Bucataras Diana 1

17.07.2019, 08:04

Te astwpt, Mireluta. 🤗

Rocsi 1

18.07.2019, 21:08

Mmmm, merge macar o data la ceva timp, asa o bunatate de mancare!

mihaelar63 1

18.07.2019, 22:28

Marturisesc : Si mie-mi place toconita ))

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu branza slaba de vaca pt bebelusi