Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Coasta de porc se spala bine si se portioneaza in bucati. Uleiul se pune in cratita pe foc,iar cand s-a incins se adauga coasta. Se undeste putin pe ambele parti,apoi se adauga apa si se lasa sa fiarba. Cand e aproape fiarta se adauga cartofii taiati,ceapa,morcovul dat pe razatoare,sare dupa gust si se lasa in continuare la fiert pana sunt gata toate. Se adauga 2-3 linguri pasta de tomate cand cartofii sunt aproape fierti. Se mai lasa 10-15 minute,se ia de pe foc si se adauga patrunjelul tocat fin.(Merge si marar)
1
La ciorbe si mancaruri,niciodata nu folosesc ingredientele dupa o reteta. "Din ochi" fac totul.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult